Αποσκληρυντές

Αποσκήρυνση νερού είναι η διαδικασία απομάκρυνσης της σκληρότητας που προκαλείται από άλατα ασβεστίου και μαγνησίου και η εναλλαγή τους με άλατα νατρίου, που δεν δημιουργούν αποθέσεις, ούτε σχηματίζουν πουρί. Για την επίτευξη της εναλλαγής το νερό ρέει διαμέσου μιας κλίνης ρητίνης που έχει προηγουμένως αναγεννηθεί και εμπλουτιστεί με χλωριούχο νάτριο (κοινό αλάτι).

Η ρητίνη εναλλαγής της Culligan είναι κατάλληλη για τρόφιμα, έχει υψηλή αντοχή σε καταπόνηση, υψηλή ικανότητα εναλλαγής και χαμηλή κατανάλωση αλατιού. Ο έλεγχος κακκομετρίας και μεγέθους της κλίνης ρητίνης ελαχιστοποιεί την πτώση πίεσης και διασφαλίζει αξιοπιστία κια μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η Culligan προσφέρει λύσεις σε μεγάλο εύρος εφαρμογών με την φροντίδα και την εξειδίκευση που απαιτείται για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Όλοι οι αποσκληρυντές Culligan είναι τελείως αυτόματοι και οι διαφορετικές φάσεις λειτουργίας (λειτουργία, αντίστροφο πλύσιμο, αναρρόφηση άλμης, αργό και γρήγορο πλύσιμο) ελέγχονται από έναν χρονοδιακόπτη που ενεργοποιεί μια βαλβίδα ή μια ομάδα βαλβίδων (εξαρτάται από το μοντέλο), με την βοήθεια μιας βαλβίδας οδηγού. Οι αυτόματες φάσεις μπορούν επίσης να ελέγχονται από μια συσκευή μέτρησης (προαιρετική) που ενεργοποιεί την φάση αναγέννησης σύμφωνα με την ποσότητα του νερού που διανέμεται.  

Διατίθενται χρονικά, ογκομετρικά, μονά, δίδυμα ή πολλαπλά συστήματα, τα οποία σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και επιλέγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις που προκύπτουν. Χαρακτηρίζονται από την απλότητα χειρισμού και την προσαρμοστικότητα τους στις διακυμάνσεις των χαρακτηριστικών του νερού τροφοδοσίας και καλύπτουν τις ανάγκες επεξεργασίας νερού μικρής, μεσαίας και μεγάλης δυναμικότητας.

Αποσκληρυντές Νερού - Εφαρμογές

    1)Συστήματα Ψύξης
    2)Ξενοδοχεία
    3)Εστιατόρια
    4)Βιομηχανικά Πλυντήρια Ιματισμού
    5)Πλυντήρια Αυτοκινήτων
    6)Βιομηχανία
    7)Λέβητες Χαμηλής Πίεσης

idroilectriki
idroilectriki
idroilectriki
idroilectriki

Σχετικά

Στην Υδροηλεκτρική, αναλαμβάνουμε εργασίες και καλύπτουμε τις ανάγκες σας γύρω από: θέρμανση, ηλιακά, υδραυλικά, ηλεκτρικά και ψύξη.

Πληροφορίες επικοινωνίας

  • Πέρδικα Θεσπρωτίας
  • Αγίου Αθανασίου, Θέση Κρυονέρι, Πάργα (έναντι Carrefour)
  • Τηλέφωνο: 6973801948
  • Email: info@idroilectriki.gr