Σχετικά με εμάς

Υδροηλεκτρική

Η επιχειρησή μας - Υδροηλεκτρική - σας προσφέρει εμπιστοσύνη.

 

Με πολύχρονη εμπειρία και εξελιγμένες τεχνοτροπίες, μπορούμε να αναλάβουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες που θα μας αναθέσετε.

 

Το αντικείμενο εργασιών μας, αντιστοιχεί σε υδραυλικές καθώς και ηλεκτρικές δραστηριότητες. Με υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και συντήρηση ηλιακών συστημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν και εργασίες ηλιακής θέρμανσης. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα συστήματα κλιματισμού σας.

 

Από τους πολύ αρχαίους χρόνους ο άνθρωπος προβληματίσθηκε αλλά και ασχολήθηκε με την υδραυλική, χαρακτηριστικοί οι σχετικοί μύθοι στην Ελληνική Μυθολογία, (άθλοι του Ηρακλή: Λερναία Ύδρα, Κόπρος του Αυγεία κ.ά. σχετιζόμενοι με ποταμούς), που όμως μόλις κατά τους τρεις τελευταίους αιώνες συνετέλεσε τα μέγιστα στη μεταμόρφωση της οικονομίας πολλών χωρών ιδίως της Δύσης.

 

Μέσα από δουλειές που έχουμε πραγματοποιήσει, έχουμε αναπτύξει εμπιστοσύνη απέναντι στους πελάτες μας, γι'αυτό και μας προτιμούν για όλες τους τις εργασιακές ανάγκες.


Γιατί εμάς

Πολυετής εμπειρία και εμπιστοσύνη, ανάμεσα στους πελάτες μας.
Με υπευθυνότητα, ρίχνουμε βάρος στην ποιότητα της εργασίας μας, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα.
Είμαστε ικανοί να σας εξυπηρετήσουμε για υδραυλικά, καθώς και για ηλεκτρικά ζητήματα.
Η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 για την ποιότητα των υπηρεσιών της "Υδραυλικές Εργασίες και Εγκαταστάσεις".

Υπηρεσίες

  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις
  • Εγκαταστάσεις θέρμανσης
  • Τοποθέτηση ηλιακών - θερμοσυφονικών
  • Ανακαινίσεις μπάνιων και λεβητών

Υδραυλικά
100%

Ηλεκτρικά
100%

Ηλιακά Συστήματα
100%

Ηλιακή Θέρμανση
100%

Συστήματα Κλιματισμού
100%

Σχετικά

Στην Υδροηλεκτρική, αναλαμβάνουμε εργασίες και καλύπτουμε τις ανάγκες σας γύρω από: θέρμανση, ηλιακά, υδραυλικά, ηλεκτρικά και ψύξη.

Πληροφορίες επικοινωνίας

  • Πέρδικα Θεσπρωτίας
  • Αγίου Αθανασίου, Θέση Κρυονέρι, Πάργα (έναντι Carrefour)
  • Τηλέφωνο: 6973801948
  • Email: info@idroilectriki.gr